Bovenlip

Bovenlip

De bovenlip laten laseren is een populaire behandeling die door steeds meer mannen en vrouwen wordt geboekt. Het is een effectieve manier om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

De bovenlip laseren betekent dat je niet meer zelf hoeft te scheren, epileren of waxen en dat ingegroeide haren en rode irritatiebultjes op je bovenlip tot het verleden behoren.

Een laserbehandeling op je bovenlip bij Laser Salon Apeldoorn wordt uitgevoerd met de effectieve SHR diode laser en is pijnloos. 

Hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het laseren van je bovenlip bepalen we samen. Het laseren van je bovenlip en het succes ervan is afhankelijk van jouw haartype en -kleur. Gemiddeld heb je acht behandelingen nodig als je jouw bovenlip laat laseren. Je mag elke drie weken terugkomen. De ongewenste haargroei zal permanent verdwijnen gedurende de behandelingen.

Wil jij op je bovenlip van de haargroei af? En wil je dat het resultaat permanent is? Maak dan de keuze voor de behandelingen bij Laser Salon Apeldoorn. Twijfel niet langer en vraag vandaag nog een gratis intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek krijg je een gratis proefbehandeling op één van de oksels, zo kun je zelf ervaren dat de behandeling werkelijk pijnloos en effectief is.

Nadat je een afspraak hebt geboekt is de procedure als volgt:

  1. Tijdens de vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen en worden jouw vragen beantwoord. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan op één van je oksels.
  2. Tijdens de voorbereiding op de laserontharing dient het te behandelen gebied voor de laserontharing schoon en geschoren (maximaal 24 uur) te zijn. Waxen en epileren is niet toegestaan.
  3. Tijdens de behandeling tekent de laserspecialist het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.
  4. Na de laserbehandeling dien je de behandelde zones uit de zon te houden gedurende twee weken en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.
Winkelwagen